Wat heb ik nodig om de app te gebruiken?

Categorie: Bancontact-app

Om de app te gebruiken voor mobiele betalingen met een QR-code hebt u een smartphone of tablet met een internetverbinding (via 3G, 4G of wifi) en een camera nodig. De app is beschikbaar op de besturingssystemen iOS, Android en Windows.

Om de app te gebruiken voor contactloze betalingen hebt u een smartphone of tablet met een NFC-chip nodig. Een internetverbinding is niet nodig. De functie om contactloos te betalen is beschikbaar voor het Android besturingssysteem versie 4.4 of hoger.