Wat als mijn smartphone verloren raakt of gestolen wordt? Kan iemand hiermee dan betalingen uitvoeren?

Categorie: Bancontact-app

Indien uw toestel verloren raakt of gestolen wordt, moet u contact opnemen met Cardstop (www.cardstop.be) om uw app te laten blokkeren. U kunt Cardstop 24/7 bellen op het nummer 070 344 344. Zodra de app is geblokkeerd, kan niemand de app nog gebruiken, zelfs niet met uw geheime code. U kunt uw Bancontact-kaart nog steeds gebruiken nadat uw Bancontact-app is geblokkeerd.