Waar vind ik een overzicht van de transacties die ik heb uitgevoerd?

Categorie: Bancontact-app

U kunt de details van al uw transacties, uitgevoerd met de app , bekijken in de transactiehistoriek die u in het menu van de app kunt selecteren. U kunt de transacties die in de historiek verschijnen, sorteren op kaart of op betaald/ontvangen. Wanneer u op een transactie klikt, verschijnt er een nieuw scherm met meer details, zoals de kaart die werd gebruikt, de datum en het uur, het bedrag, vrije tekst en een pictogram dat aangeeft of u een vriend of een handelaar hebt betaald en welk type transactie het betrof. Het is mogelijk dat het iets langer duurt vooraleer een contactloze transactie zichtbaar is in de transactiehistoriek.

Een transactie die u hebt ontvangen, kunt u herhalen vanuit dit scherm. Dat is handig indien u hetzelfde bedrag wil ontvangen van meerdere personen.

Aangezien elke transactie met de app ook een gewone Bancontact-betaling is, vindt u al deze transacties ook terug op uw rekeningafschriften. Bancontact-betalingen die u buiten de app hebt uitgevoerd, kunt u niet bekijken in de historiek in de app.