Waar kan ik de Bancontact-app gebruiken?

Categorie: Bancontact-app

U kunt online betalen in (mobiele) webshops of in apps van handelaars die mobiel betalen via de Bancontact-app aanbieden. Op de betaalpagina van de webshop of de app van de handelaar is duidelijk aangegeven of u mobiel kunt betalen met Bancontact.

U kunt uw aankopen met de Bancontact-app betalen in alle fysieke winkels die mobiel betalen met Bancontact aanvaarden. Zoek de QR-code waarin of waarnaast het Bancontact-logo staat.

Android-gebruikers kunnen daarnaast ook contactloos betalen met de Bancontact-app op betaalterminals die Bancontact aanvaarden als betaalmethode en uitgerust zijn met het contactloos symbool: