Kan ik meer dan één Bancontact-kaart aan de app koppelen?

Categorie: Bancontact-app

Ja, u kunt maximum 5 Bancontact-kaarten aan één unieke app koppelen. Dat kunnen kaarten van dezelfde bank of van verschillende banken zijn. U kunt de app bovendien op verschillende toestellen installeren en dezelfde of verschillende kaarten aan de app koppelen. De app ondersteunt geen andere kaarten of betaalmethodes dan Bancontact.

Gebruikt u een smartphone die draait op het Android besturingssysteem en die beschikt over een NFC-chip, dan kan u met elke kaart die u registreert zowel mobiele betalingen (met QR-code) als contactloze betalingen uitvoeren, ongeacht of dit een contactloze Bancontact-kaart is of niet.