Kan ik een favoriete kaart aanduiden in de kaartencarousel?

Categorie: Bancontact-app

De Bancontact-app zal steeds één kaart als “favoriet” aanduiden, herkenbaar door het sterretje (wordt zichtbaar wanneer u op de kaart klikt). Indien u niets doet zal dit automatisch de eerste kaart zijn die werd geregistreerd in de app, ongeacht hoeveel kaarten u daarna nog toevoegt. Wordt de eerste kaart uit de app verwijderd, dan zal de volgende in de rij aangeduid worden als favoriet.

U kan echter zelf een bepaalde kaart als “favoriet” instellen door naar de optie “Instellingen” in het menu te gaan en daarna de gewenste kaart naar de top van de rangschikking van alle kaarten te verslepen.