Kan ik de volgorde van de kaarten in de kaartencarousel wijzigen?

Categorie: Bancontact-app

Ja. Als u meer dan één kaart in de app hebt opgeslagen, verschijnen ze in de kaartencarousel in de volgorde waarin u ze hebt geregistreerd. U kunt die volgorde wijzigen door naar de optie 'Instellingen' te gaan in het menu van de app en op 'Rangschik kaarten' te drukken. Er verschijnt dan een scherm waarin u de kaarten kunt verslepen en neerzetten tot u de gewenste volgorde hebt bereikt.