Kan ik de Bancontact-app op elk toestel gebruiken?

Categorie: Bancontact-app

De app is momenteel beschikbaar voor smartphones en tablets die over een camera beschikken en met één van de volgende besturingssystemen zijn uitgerust:

• iOS 9 of hoger
  • Android 5.0 of hoger
Sinds de lancering van de Bancontact-app voor Windows is het aandeel van Windows-gebruikers en Windows-compatibele toestellen zodanig klein geworden dat wij besloten hebben om ons enkel nog te focussen op de ontwikkeling van de Bancontact-app voor Android en iOS. We hebben de ondersteuning van de Bancontact-app op het Windows besturingssysteem stopgezet.

Contactloos betalen is enkel mogelijk met smartphones die draaien op het Android besturingssysteem versie 5 of hoger en die beschikken over een NFC-chip.

Noot: De Bancontact-app kan enkel gebruikt worden op gepubliceerde versies van besturingssystemen en niet op beta-versies.