Kan ik de Bancontact-app op elk toestel gebruiken?

Categorie: Bancontact-app

De app is momenteel beschikbaar voor smartphones en tablets die over een camera beschikken en met één van de volgende besturingssystemen zijn uitgerust:

• iOS 8 of hoger
  • Android 4.0 of hoger
  • Windows Phone 8.1 en 10.

Contactloos betalen is enkel mogelijk met smartphones die draaien op het Android besturingssysteem versie 4.4 of hoger en die beschikken over een NFC-chip.

Noot: De Bancontact-app kan enkel gebruikt worden op gepubliceerde versies van besturingssystemen en niet op beta-versies.