Ik slaag er niet in de app te installeren. Wat zijn de mogelijke oorzaken?

Categorie: Bancontact-app

Mogelijke oorzaken zijn:

• Niet alle smartphones, tablets en besturingssystemen worden ondersteund. Deze lijst bevat alle systemen die worden ondersteund.
  • Indien uw smartphone of tablet in ‘developer mode’ of ‘USB Debugging’ is ingesteld, kan de app niet geïnstalleerd worden. Schakel de ‘developer mode’ en ‘USB Debugging’ uit en probeer het opnieuw.
  • Als uw smartphone 'jailbroken' is (Apple) of in het verleden jailbroken was, kan de app niet geïnstalleerd worden.
  • Als uw smartphone 'rooted' is (Android), kan de app niet geïnstalleerd worden.

Kijk ook in de sectie Veiligheid voor meer informatie.