Ik ben mijn pincode vergeten of ik heb drie keer een verkeerde pincode ingegeven. Wat moet ik doen?

Categorie: Bancontact-app

In dat geval moet u uw app resetten. U kunt de app resetten in de optie 'Instellingen' – ‘Geblokkeerde pincode of token’ in het menu van de app. Nadat de app is gereset, moet u zich opnieuw registreren en dan kunt u een nieuwe pincode kiezen. Alle opgeslagen gegevens, ook de transactiehistoriek, worden verwijderd als u de app reset. U moet ook uw kaart(en) opnieuw registreren.