Hoe kan ik contactloos betalen met de Bancontact-app activeren?

Categorie: Bancontact-app

Vanaf versie 2.6.0 van de Bancontact-app zijn alle kaarten die u in de app heeft geregistreerd, automatisch geactiveerd voor contactloos betalen. Dit kan u nagaan aan de hand van het contactloos logo dat verschijnt in de linkerbenedenhoek van de kaart in de app.

Om effectief contactloze betalingen te kunnen uitvoeren met de Bancontact-app dient u er wel voor te zorgen dat de NFC-chip actief is en dat de Bancontact-app ingesteld staat als standaard “Tikken&betalen” app. Dit kan u instellen via de instellingen van uw Android smartphone.